6977292664 ΤΕΛΕΣΙΛΗΣ 25, Παγκράτι jokadi@gmail.com

 

 

 

IOKD
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ | Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ - Ενεργειακός Επιθεωρητής Παγκράτι Αττικής


Το τεχνικό γραφείο IOKD  με υπεύθυνο τον κύριο Δημητρίου Ιωάννη, απόφοιτο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου,  βρίσκεται στο Παγκράτι στην Αθήνα και αποτελεί από το 1993 μια εταιρεία με σταθερά αξία η οποία δραστηριοποιείται με τις μελέτες ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, τις ενεργειακές μελέτες ΚΕΝΑΚ, τα ενεργειακά πιστοποιητικά, τους ενεργειακούς ελέγχους, τον έλεγχο γείωσης με όργανο, τον έλεγχο με θερμοκάμερα, τις άδειες λειτουργείας υγειονομικού ενδιαφέροντος, την ρύθμιση αυθαιρέτων, την ηλεκτρονική ταυτότητα ακινήτων, τις μελέτες πυρασφάλειας και τις μελέτες ανελκυστήρων.

Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται με αυξημένη υπευθυνότητα και σε ολοκληρωμένα πακέτα λύσεων για τις ανάγκες σας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

 

 
 
 
 
 
Με συνέπεια & επαγγελματισμό
η τεχνική εταιρεία IOKD προτείνει ολοκληρωμένα πακέτα λύσεων προκειμένου να ικανοποιήσει στο μέγιστο τις απαιτήσεις σας.
 
 
 
 


 
 
 

ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ
  τα χρονοδιαγράμματα υπηρεσιών
  την πολύχρονη εμπειρία
  τους εξειδικευμένους συνεργάτες
  τα σύγχρονα εργαλεία μας
  τις ανταγωνιστικές τιμές μας

 


Η εταιρεία IOKD αποτελεί μία σίγουρη επιλογή για την μελέτη και την δημιουργία οποιασδήποτε κλίμακας έργο επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Ο υπεύθυνος του τεχνικόυ γραφείου IOKD, Κος Ιωάννης Δημητρίου, αναλαμβάνει εξ΄ ολοκλήρου την μελέτη μικρών ή μεγάλων έργων στο Παγκράτι, στην Αθήνα γενικότερα  σε όλες τις περιοχές της Αττικής αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Η παροχή ενός πακέτου, με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών ταυτόχρονα με την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών του εκάστοτε πελάτη, είναι το κύριο χαρακτηριστικό της τεχνικής εταιρείας του κύριου Ιωάννη Δημητρίου και των έμπιστων συνεργατών του.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να κλείσουμε ένα ραντεβού και να αναλάβουμε την μελέτη του έργου που επιθυμείτε